Ziua Alegerilor în Consiliul Elevilor "Ion Creangă" din Cahul

Ați ghicit, RNCE a venit iar cu o noutate îmbucurătoare😎 Capacitarea tuturor Consiliilor Elevilor din țară continuă, de data aceasta, la Cahul.
📌 Pe data de 21.10.2022, președinta RNCE, @itsvivieeen, a făcut o vizită în incinta Liceului Teoretic “Ion Creangă” din Cahul, unde a monitorizat desfășurarea transparentă a Zilei Alegerilor pentru postul de Președinte al Consiliului Elevilor din instituție. Alegerile au fost efectuate la nivel de instituție, ca fiecare elev din clasele a 5-a până în a 12-a să aibă drept de vot.

😁 Ziua alegerilor a avut loc cu succes: coordonatorii, elevii, membrii CE-ului, și, desigur, candidații, având parte de sprijin din partea RNCE pe parcursul întregului proces. Actualul președinte al Consiliului Elevilor de la L.T. “Ion Creangă” a fost ales într-un mod democratic, de către toți elevii, votarea fiind efectuată în localuri special amenajate, cu cabine, urne de vot, și mese la care au fost eliberate buletinele de vot.

✅ Dacă ai nevoie de ajutor privind desfășurarea unui proces de alegeri democratic și transparent, RNCE poate veni și în instituția ta! Nu ezita să ne lași un mesaj!

Sursă: Instagram
Înapoi la noutăți