Vezi Cum a decurs Masa Rotundă de la Parlament

📆 Vineri, data de 27.05.2022, s-a desfășurat unul dintre evenimentele pe care l-am așteptat mult și cu care ne mândrim. Organizată la Parlament, Masa Rotundă a adunat experți din domeniul educației și tineri activi, care își doresc o schimbare..

📍📝 În cadrul acestui eveniment, elevii au avut ocazia de a expune problemele cu care se confruntă în instituția lor, atunci când vine vorba de implicarea acestora în procesul decizional. Adițional, s-au mai atins subiecte precum: dificultățile și piedicile pe care le au Consiliile Elevilor în dialogul cu administrația instituției lor, lipsa deschiderii din partea ei,, dar și multe altele. Având invitați ca: Eugen Sinchevici, Velișco Nadejda, Iurie Cristea, Cristi Danileț, am reușit să oferim răspuns unora dintre întrebările adresate.

🗣 Totuși, deschiderea de care au dat dovadă experții, dar și elevii, a făcut mult mai ușoară discuția. Un lucru esențial în urma dialogului productiv este faptul că s-au găsit soluții problemelor elevilor, iar ce rămâne de făcut este implementarea lor.

Sperăm că în urma Mesei Rotunde, ambele părți implicate și-au făcut unele concluzii, prin intermediul cărora să poată îmbunătăți situația în instituțiile reprezentate. Așadar, avem inițiativa să ne revedem la un eveniment similar, cu mai multe probleme rezolvate și vești bune. 🎉🤗

#RNCE #ParereaElevilorConteaza #PărereaElevilorContează

Sursă: Instagram
Înapoi la noutăți