La Chișinău și Ungheni elevii ne-au spus cum cred că ar trebui să funcționeze un CE perfect!

🤗Duminică, pe data de 9 aprilie 2023, a avut loc un nou Focus Grup pentru modul de funcționare și organizare al Consiliilor Elevilor. Atelierul s-a desfășurat la Palatul Culturii, din raionul Ungheni.

😁Un alt Focus Grup a avut loc astăzi, pe data de 10 aprilie 2023, în municipiul Chișinău. De data aceasta, echipa RNCE a vizitat Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

😊Împreună cu elevii participanți în cadrul celor două ateliere, am discutat atât despre structura și modul funcționare al CE, cât și despre elaborarea planurilor de activitate pentru acest an.

☺️Echipa RNCE a analizat ideile propuse de către tineri, pe care le vor încadra în regulamentul-model pentru CE. De asemenea, propunerile finale vor fi transmise către Ministerul Educației și Cercetării.

*Acest material este realizat de „AO Rețeaua Națională a Consiliilor Elevilor" în cadrul proiectului „Capacitarea organizațiilor locale de tineret din Moldova", implementat
de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Danemarca, cu suportul financiar al New Democracy Fund.

Sursă: Instagram
Înapoi la noutăți