Boicot! Elevii eliberați de la examenul de BAC sunt invitați să boicoteze scrierea preBac-ului și să scrie pe el 3 hashtag-uri!

Boicot!!!
‼️𝓝𝓮𝓭𝓻𝓮𝓹𝓽𝓪𝓽𝓮.
În conformitate cu Ordinul nr.157 din 20 martie 2015, care asigură elevii cu nota 10 din oficiu la proba de limbă străină a examenului de absolvire a clasei a 12-a, a fost inițiată o petiție, unde se cere eliberarea candidaților care dețin certificate internaționale de cunoaștere a limbilor străine de la tezele semestriale şi preBAC. Răspunsul oferit de către Ministerul Educației și Cercetării a fost evaziv și plin de detalii irelevante.
🔹RNCE susține înfăptuirea dreptății în rândurile elevilor! Pe 1 Aprilie vor fi examenele de preBac la limbile străine și elevii întâlnesc din nou impedimente create de 📚sistemul de învățământ. ❕Mulți dintre aceștia sunt eliberați de la Bacurile propriu-zise, întrucât dețin certificate, ce demonstrează nivelul de cunoaștere a acestora.
🔸Considerăm c-ar fi indispensabil ca aceștia să nu mai participe la etapa de preBac, de aceea inițiem un boicot, în care elevii eliberați își vor contesta drepturile pe deplin și vor scrie 📝pe preBacurile la limba străină următoarele 3 hastag-uri:
#ParereaElevilorConteaza
#Am10laBAC
#RNCE
🔺Doar împreună putem face schimbări! #PărereaElevilorContează 💪🏼

Sursă: Instagram
Înapoi la noutăți