Consiliile Elevilor din Ungheni au beneficiat de o nouă instruire!

Echipa RNCE revine cu încă o noutate bună😁 Programul de suport pentru CE-urile din Ungheni și Cahul cu @cir.probono și @unicefmoldova continuă, iar numărul elevilor bine informați și dornici să reprezinte vocile celor din instituțiile lor crește. ✅
📍 De data aceasta, președinta RNCE @itsvivieeen și coordonatoarea departamentului marketing @marinela.voda au fost într-o vizită la Ungheni, unde au condus un atelier de lucru pentru Consiliile Elevilor de la Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri”, Liceul Teoretic “Ion Creangă” și Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”. Suntem mândri să afirmăm că în urma activității, elevii prezenți au reușit să elaboreze și să-și expună planurile de acțiuni pentru următorul an cu brio.
📝 Printre activitățile preconizate pentru viitoarele mandate se numără realizarea sondajelor în rândul elevilor din instituții privind implementarea obiectelor opționale, participarea la fondarea Consiliului Raional al Elevilor din Ungheni și diverse activități de mobilizare și dezvoltare a comunității de elevi.
😁 Sperăm că reușitele Consiliilor te-au motivat și pe tine să devii mai implicat și dornic de schimbare în structura de reprezentare a elevilor din propria ta instituție. Rămâi cu ochii pe noi pentru a fi la curent cu toate proiectele RNCE și cu oportunitățile de care poți beneficia chiar TU!

#PărereaElevilorContează #RNCE

Sursă: Instagram
Înapoi la noutăți